Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 23.20.166.68 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Zwier en Jolanda VeenendaalZwier en Jolanda Veenendaal uit nunspeet schreef op 02/06/2015 om 17:03:
Michael en sven bedankt voor de mooie uitvaart. Alles kon en mocht. Dank zij jullie hebben wij een mooie herinnering aan onze moeder en schoonmoeder.Jullie zijn zeker aan te bevelen.
Zwier en Jolanda VeenendaalZwier en Jolanda Veenendaal uit Nunspeet schreef op 27/05/2015 om 13:06:
Bedankt sven voor de mooie uitvaart die jullie hebben gegeven. En wat attent dat er bij de condoliance thuis koffie word geschonken door de begrafenis ondernemer. Bedankt voor de goede zorg. Jullie zijn zeker aan te bevelen. Jullie laten de nabestaande in vrije keus om alles te regelen zoals we willen.
Fam. SchuurmanFam. Schuurman uit Tiel schreef op 01/03/2015 om 11:59:
Via deze weg willen wij Sven bedanken voor de uitvaart van mijn broertje Machiel. De uitvaart was zoals wij het voor ogen hadden mede dankzij de toewijding en prettige omgang met Sven(onze eerste contactpersoon).
Wij bevelen Hardon uitvaart aan voor het verzorgen van de uitvaart van uw meest dierbare.
Helma BosgraafHelma Bosgraaf uit Coevorden schreef op 10/12/2012 om 11:38:
Hierbij wil ik Michael en Sven bedanken voor hun hulp, tips, luisterend oor, geduld, aandacht, menselijkheid, warmte voor en na het overlijden van mijn man Theo.
Persoonlijke aandacht is bij jullie geen loze kreet. Heel bijzonder en heel echt.
"Van harte aanbevolen" klinkt raar, je hoopt immers dat men niet snel van jullie diensten gebruik hoeft te maken. Maar als dat zo is, is men bij jullie in goede handen.
Dank jullie wel!
Helma Bosgraaf
Lanja en BartLanja en Bart uit Hilversum schreef op 08/12/2012 om 11:27:
Dat wij onze (schoon) vader zouden verliezen, stond al een tijd vast, waardoor hij zelf al zijn wensen heeft kunnen doorgeven. We hadden hem geen grotere laatste eer kunne bewijzen dan we samen, maar vooral ook met Sven en Michael, hebben gedaan. Alles was perfect verzorgd en alles ging in goed overleg, maar bovenal is het clichebeeld wat hangt rondom uitvaartverzorgers (koude, gevoelloze, ongeinteresseerde geldwolven) helemaal weggenomen. Michael (die in ons geval eerste contactpersoon was) was juist ontzettend menselijk, hij stond dichtbij ons en onze wensen, kon meegaan in grapjes tussen onze tranen door, maar wist vooral goed waar de grenzen lagen en bleef uiterst professioneel. Een betere manier om dichtbij te staan is volgens ons niet mogelijk en we kijken dan ook met een warm en dankbaar gevoel op de afscheidsdienst terug.
Manon ZwiersManon Zwiers uit Hardenberg schreef op 26/08/2012 om 09:37:
Ik wil jullie namens ons allemaal nogmaals bedanken voor de goede zorgen en fijne begeleiding tijdens de begravenis van onze moeder en vrouw. En de aandacht na de begravenis is zeer hartverwarmend. We zullen jullie zeker aanbevelen i.v.m jullie persoonlijke benadering en toewijding.

met vriendelijke groet Manon Zwiers
Henk en Elisa MulderHenk en Elisa Mulder uit Klazienaveen schreef op 24/07/2012 om 07:32:
Ondanks het verdriet rondom het overlijden van onze dochter Linda Barnum-Mulder,kijken we met een goed gevoel terug op onze ervaring met HarDon Uitvaartzorg.
De benadering en begeleiding van Michael hebben we als prettig en vertrouwd ervaren.
Hartelijk dank!
Daarom: van harte aanbevolen!
Henk en Elisa Mulder
Mede namens René en Michael Barnum.
Gert Burgstad / Bea Burgstad - VolkersGert Burgstad / Bea Burgstad - Volkers uit Zoetermeer schreef op 01/06/2012 om 07:39:
Na het melden aan Michael (hadden ik al goede ervaring mee vanuit het verleden) van het overlijden van mijn schoonmoeder E. Volkers - Labordus in de heel vroege ochtend van 15 mei, werd de voorbereiding van de begrafenis direkt snel en vakkundig door Michael opgepakt. In de daaropvolgende dagen hebben we als familie en Hardon gezamenlijk het proces tot de begrafenis op 19 mei ontspannen en rustig doorlopen. Hierbij grote waardering voor het inpassen van onze wensen en ook de persoonlijke zorg van het bloemenhuis Linz. op voordracht van Hardon.


Kortom: Alle waardering voor Michael en Sven en zeker aan te bevelen voor een goed verzorgde uitvaart.

Gert Burgstad / Bea Burgstad - Volkers
Marc WiekMarc Wiek uit Rijswijk ZH schreef op 10/05/2012 om 15:01:
Namens mijn Familie wil ik Michael en Sven bedanken voor de buitengewone manier waarop zij de uitvaart van mijn zusje, Anita Wiek hebben verzorgd. Niets heeft er aan ontbroken. Goede verwijzingen naar bloemen en sprekers. Zij hebben een zeer vriendelijke en onbaadzuchtige benadering, iets wat in een tijd van verdriet goed ontvangen is.
Via deze weg kan ik HarDon Uitvaartzorg van harte aanbevelen.

Michael en Sven, Hartelijk Bedankt.

Uit naam van mijn familie, met hartelijke groet,

Marc Wiek
FrijlingFrijling uit Hardenberg schreef op 22/04/2012 om 14:02:
Via deze weg willen wij als familie Sven, Michael en Ab bedanken voor de fijne verzorging van de uitvaart van onze vader en opa Gerard Frijling.

Wij hebben het contact, ondanks de treurige gebeurtenis, als erg prettig ervaren en met name de persoonlijke benadering siert de uitvaartverzorging van HarDon.

Ook was de hele benadering van Michael en Sven gericht op de rouwverwerking van onze familie. Ondanks het verdriet was het een prettige kennismaking en afhandeling van de hele crematie.

Wij kijken met een fijn gevoel terug op de begeleiding, voor en na de crematie.

Wij wensen u alle geluk en succes toe in de toekomst

Familie Frijling
Hardenberg
HarDon Uitvaart © 2012-2017